VIDEO Rannastaadioni muruhooaega tuli avama 789 fänni

Copy
Hooaja esimene matš meelitas Pärnu esindusstaadionile 789 poolehoidjat. 
Hooaja esimene matš meelitas Pärnu esindusstaadionile 789 poolehoidjat. Foto: Svetlana Tšižova

19. mai on see kuupäev, mil Pärnu Rannastaadioni muru sai see hooaeg esimest korda vatti. Nimelt sõitis jalgpalli meistriliigas kohalikule Vaprusele külla tabeliliider Tallinna FCI Levadia.

Ehkki palli valdasid kogu matši vältel peamiselt pealinlased, osutas Igor Prinsi juhendatav suvepealinna tiim esimesel poolajal kaitses kõva vastupanu ja riietusruumi mindi 789 pealtvaataja ees, nullid tablool. 

Levadia sai oma tahtmise kohe pausilt tulles, kui 47. minutil tegid pärnakad mängu ülesehitamisel valesöödu, pealinlased pääsesid kiirrünnakule ja Brasiilia ründaja Felipe Felicio kõmmutas kasti joonelt palli Ott Nõmme valvatava värava nurka. Lõppskoori 2:0 vormistas viiendal üleminutil Mark Oliver Roosnupp.

 

"Raske oli," tunnistas Vapruse kapten Magnus Villota mängujärgses intervjuus. "Pusisime küll ja poolaeg 0:0, aga üks valesööt ja kohe tuli 0:1. Sealt edasi võtsime riske ja nii see mäng läks."

Levadia puurivahil Karl Andre Vallneril kuigi palju tööd ei olnud. "Päris pealtvaataja ma polnud, aga meie märksõna oli kannatlikkus. Teadsime, et Pärnu on väga hea kaitsev meeskond ja kiirrünnakutel ohtlik. Lõime oma kümnetest olukordadest kaks võimalust ära ja sellest piisas," märkis väravavaht.

Levadia juhib nüüd kõrgliigat 32 punktiga. Liidrile järgnevad Paide (25), Nõmme Kalju (24), FC Flora (22), Tallinna Kalev (15), Kuressaare (12), Tartu Tammeka (12), Pärnu Vaprus (11), Narva Trans (6) ja Nõmme United (5). Pärnakad mängivad järgmisena neljapäeval koduväljakul Tartuga.

Teised 11. vooru tulemused

Tartu Tammeka - Paide linnameeskond 1:2

Narva Trans - Tallinna FC Flora 1:3

Nõmme Kalju - Kuressaare 3:0

Tallinna Kalev - Nõmme United 2:0

Märksõnad

Tagasi üles