Pildid Kahe kooli laululapsed astusid üles ühisel laulupeol

Copy

Neljapäeval toimus Pärnu Ülejõe põhikooli ja ühisgümnaasiumi laulupidu, mis kandis nime “Ühiselt Ülejõel”.


Ülejõe põhikool on muusikakallakuga ja laulmine on seal au sees. Kaks aastat tagasi toimus kooli esimene laulupidu “Puhume elu sisse”. Üritus sai positiivset vastukaja nii muusikutelt, kooliperelt kui külalistelt. Koolis tegutseb seitse koori. Kuna ühisgümnaasiumiski on muusikal tähtis koht ja paljud on Ülejõelt sinna edasi õppima asudes musitseerimist jätkanud, kutsuti nemadki punti.

Pidu alustas ühisgümnaasiumi noormeeste ansambel Tühik, kes esitas Gruusia pala “Gandagana”. Kokku kõlas peol 17 eriilmelist numbrit. Laule saatis muusikutest bänd koosseisus Henri Tammai trummidel, Henri Roht kitarril, Velle Tamme basskitarril ja Ester Murrand klaveril. Lauljaid oli kokku üle 300.

Ürituse suurepäraseks õnnestumiseks on vaja suurepärast meeskonda: Janek Kivi ja Taavi Burket hoolitsesid selle eest, et lauljaid ja pillimehi oleks publikul meeldiv kuulata, sõnasepp Diana Kiilu mõtles vahetekstid, terviseentusiast Erge Saare hoolitses selle eest, et külalised saaksid osta midagi värsket ja tervislikku hamba alla, kunstimeelega õpetajad Jaana Järv ja Helen Põbo muutsid lava imeilusaks jõeks. Humoorikad õhtujuhid olid Karl Tomson ja Ralf Juhanson.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles