Kodus juhtunud õnnetus sunnib Tattari võistluspausile

Märt Pilme
, reporter
Copy
Kristin Tattar.
Kristin Tattar. Foto: Kermo Benrot

Kahekordne kettagolfi maailmameister Kristin Tattar teatas, et õnnetu vigastuse tõttu ei saa ta vähemalt kuu aega võistlustel osaleda.

Tattar võistles viimati aprilli lõpus Ameerikas, pärast mida naasis kodumaale. Pärnus võttis ta ette remondi, mille käigus ta vigastada saigi. 

"Raske südamega jagan õnnetut uudist: sain vigastuse, mis hoiab mind kettagolfist eemal vähemalt neli nädalat,“ kirjutas Tattar Instagramis. "Koduremondi ajal komistasin laiali esemete vahel ja murdsin roide. Pärast arstidega konsulteerimist otsustasin prioriteediks seada oma taastumise, mistõttu loobun Portland Openist ja Beaver State Flingist."

Viimati nimetatud võistlused toimuvad Ameerikas mai lõpus ja juuni alguses. 

"Kuigi ootasin USA reisi väga, mõistan, et elu esitab ootamatuid väljakutseid. Kasutan seda aega paranemiseks ja tugevamana tagasitulekuks. Tõenäoliselt naasen võistlustele Krokhol Openil (eurotuuri etapp Norras, M. P.), mis algab 12. juulil. Tänan teid kõiki katkematu toetuse ja mõistmise eest," kirjutas Tattar, kellest sai hiljuti esimene naiskettagolfar, kelle reiting ületas maagilise 1000 piiri.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles