Pärnu suvi 2024 Parimad tegevused eesolevaks suveks!

Copy
Foto: Shutterstock

Vajad puhkust, lõõgastust ja toredat ajaveetmist?

Pärnu maagilisel rannapromenaadil asuval Wasa Resortil on rõõmusõnumeid! Lisaks 150 külalist majutavale neljatärni spaahotellile pakub Wasa Resort ka võimalust korraldada ka suuremaid üritusi ja kokkusaamisi, sest Wasa hotellil on selleks kõik olemas!

Loo mälestusi, mis ei kao!

Wasa hubastes peoruumid laienevad rohelust täis sisehoovi - sellel kaunil ning rahulikul rohealal saab korraldada kõike meeldejäävat - ka sumedaid aiapidusid, tähistada pulmi või korraldada isegi muruniidukite näitust.

Kui Sul on ürituse idee juba olemas, siis Wasas saad selle ellu viia - seminarid, pulmad, minietendused, töötoad, esitlused, kontserdid, suvepäevad, koolitused, sünnipäevad ja kõik teised tähistamised ning Sinu olulised sündmused.

Suvisel ajal saab tegevusi laiendada ustest avanevale pargialale, kus on võimalik korraldada moerevüüd, kinoõhtuid või lausa tantsumaratone, pakkudes seeläbi vaheldust tavapärasele tegevusele siseruumides. Koostöös erinevate meelelahutajatega korraldame teile meeldejääva elamuse!

Kõik mugavused on kiviviske kaugusel!

Soovite tegusa päeva järel lõõgastust? Spaahotelli uksed avanevad uksed otse rannaparki. Jalutuskäik mererannal või kosutav sauna- ja basseinikülastus Wasa Resort spaas teeb mõtte klaariks ning rahustab meeli.

Vahemerelised maitsed, mida koos sõpradega jagada!

Loomulikult võimalik tellida Wasa Resort restorani parimaid roogasid ja suupisteid, sest lisaks spaale ning hotellile on seminariruumidel otseühendus ka restoraniga, mille suvise uuenenud menüü on koostanud Joel Ostrat. Sellel suvel haarab WASA endasse Itaaliapärane Vahemere vibe ning meie menüüst leiad roogasid, mis on ideaalsed sõpradega jagamiseks!

Oleme siiralt uhked ja kindlad selles, et leiad Wasa restorani itaaliapärasest menüüst midagi, mis paneb su maitsemeeli rõõmustama!

Tulge nautima tärkamisaega Wasa heaolumaailma!

Meie Wasa spaas usume, et heaolu ja ilu on liikumises, vaikuses, eneseväärtustamises, värskes õhus, mereääres ja igapäevastes väikestes rutiinides. Oleme Wasa heaolumaailmas abiks, et luua just Sulle sobivaid lõõgastavaid hetki. Wasas ootavad Sind isikupärased keha- ja näohoolitsused, privaatne atmosfäär ja hooliv ilutiim. Suvine hoolitsuste eripakkumine on inspireeritud eksootikas, täis aroome ja siidiseid kehatooteid – Bali, Tahiti, Maroko sensuaalsed puudutused.

Iga teenus ja toode on valitud just nii, et see oleks kirss Sinu puhkusehetkedele Wasa Resortis. Kõige ilusam suveaeg ongi käes ja WASA RESORT spaa rikastab suurt rohelust just teile loodud mõnusate pakkumistega!

Kohtume Wasa Resortis!

Reiu puhkekeskus – Üks Pärnu piirkonna pärlitest

“Reiu Puhkekeskuses võid tunda end kui välismaa luksushotellis” – just nii on kirjeldanud kliendid puhkekeskuse hiljuti renoveeritud peamaja, kus silmailu pakuvad ka kõige pisemad detailid. Võib julgelt öelda, et Reiu Puhkekeskus on tõesti 2024. aasta Pärnu piirkonna üks pärlitest, kus mõnda erilist sündmust tähistada või mõnusalt aega veeta. Ajaveetmisvõimalusi on igale maitsele ja vanusele.

Ettevõtete ja sünnipäevapiduliste meelispaik

Keskus on muutunud populaarseks valikuks nii erinevate ettevõtete suvepäevade ja seminaride kui ka erasündmuste korraldamiseks. Äsja renoveeritud peamaja saal on varustatud kõige kaasaegsema video-, valgus- ja helitehnikaga. Luksusliku välisilmega saali uuendamisel on arvestatud võimekusega pidada maha ka suuremate nõudmistega pulmapidu, kus on olemas ruumi nii bändile kui ka tantsukingadele. Saal mahutab mugavalt ära 50 inimest, tervel puhkekeskuse alal saab aga korraldada mitmesaja inimesega ettevõtete sündmuseid. Lisaks on kõigile huvilistele lai valik võimalusi nii aktiivseks ajaveetmiseks kui ka lõõgastumiseks.

Vee-elamused, mida igal pool Eestis ei kohta

Reiu Puhkekeskuse vee-elamusi proovides saad nautida kauneid jõe vaateid ja kogeda unustamatuid hetki. Miks mitte pidada jõe peal kauni looduse keskel koos sõprade, pere või kolleegidega üks tore piknik? Sõõrikupaat on selleks ideaalne võimalus. Tegemist on ühe Reiu Puhkekeskuse vee-elamuste hitiga – suur hubane seltskonnapaat, milles meeldejäävalt ja lõõgastavalt aega veeta. Külaliste seas enim proovitud elamusteks on kindlasti ka uudsed pedaalidega kajakid, SUP jalgrattad ja neljakohalised vesirattad. Lisaks saab päeva eriliseks muuta kanuu- või paadisõiduga Reiu jõel või hoopis SUP lauaga rahulikult seilates.

Lõõgastusvõimalused

Pärast aktiivseid tegevusi ootavad Sind meie saunad ja mullivann, kus saad lõõgastuda ja päeva lõppedes hästi välja puhata. Külastajate lemmikuks on traditsioonilise sauna ja tünnisauna kõrval kujunenud jõesaun, kus saad nautida saunamõnusid otse looduse rüpes. Hea võimalus lavalt otse ujuma minna. Samuti pakub lõõgastavat hoolitsust kehale ja vaimule tähistaeva all olev Artic SPA massaaźivann. Lisaks on olemas grillkojaga puuküttega saun, kus saab nautida õdusat õhkkonda ja tõeliselt mõnusalt koos sõprade või perega aega veeta.

Keskus on kõigile avatud - tule astu läbi!

Puhkekeskusesse on oodatud nii kohalik rahvas kui ka kaugemalt tulijad, sest see asub looduskaunis kohas, pakkudes suurepäraseid vaateid ja rahulikku keskkonda. Tule keha kinnitama, vaimu turgutama, ööbima või lihtsalt õhtut nautima. Võta julgelt ühendust ja jälgi meie tegemisi Facebooki või instagrami või kodulehe vahendusel. Tel 5302 5085

Uuenenud POKO: selle suve parim maitseelamus Pärnus! 

Kui sa otsid Pärnus tõeliselt meeldejäävat restoranikogemust, siis POKO on see õige koht, kuhu kindlasti tulla. Rannapromenaadi lõpus, otse rannaliival, asub POKO, pakkudes enamat kui lihtsalt einet – see on tõeline rannagurmee elamus!

Sel aastal on POKO südameks andekas peakokk Joonas Koppel, kelle loominguline geenius ja uuenduslik lähenemine muudavad lihtsad suvised koostisosad tõelisteks maitserännakuteks. Iga roog on tunnistus tema kirest toidu ja kvaliteetse tooraine vastu. Eelmisel kahel suvel menüüs olnud pitsade valik asendub sel suvel tõeliselt laheda restoranimenüüga.

Moodne rannahoone, mida täiendab päikesepurjedega katuseterrass, kutsub nautima nii lõunat, pärastlõunast värskendavat aperitiivot kui ka elegantset õhtusööki. Iga külastus POKOsse on eriline ja meeldejääv kogemus.

Kindlasti tasub silma peal hoida POKO erilistel üritustel. Juba 14. juunil 2024 toimub "Ranna rosé" ehk roosa veini õhtusöök, kus esitamisele tulevad Prantsusmaa Provence’i piirkonna Chateau Minuty veinimaja parimad veinid. See on suurepärane võimalus nautida kvaliteetseid veine koos hoolikalt valitud toitudega. Rohkem infot ja piletid leiad siit.

POKO kuulub mainekasse Siigur Restoranide gruppi ja sel suvel on siin töötamas meie restoranide staarmeeskond. Tänu neile on meeldiv teenindus, suurepärased söögid ja joogid ning unustamatu atmosfäär alati garanteeritud!

Miks on POKO Pärnu rannarestoranide pärl?

* Rannagurmee by Joonas Koppel – iga roog on kulinaarne meistriteos.

* Tõeline restoranikogemus Pärnu rannaliival – naudi einet otse mere ääres.

* Moodne rannahoone ja päikesepurjedega katuseterrass – stiilne ja veelgi mõnusam koht einestamiseks.

* Hoolikalt valitud veinid ja särtsakad suvised kokteilid – midagi igale maitsele.

* Imelised vaated Pärnu lahele – lummavad päikeseloojangud ja panoraam merevaade.

* Täiuslik erisündmusteks ja juhuslikeks einestamisteks – alati sobiv koht, olenemata sündmusest.

* Sõbralik ja professionaalne teenindus – külalislahkus, mis paneb sind tundma end oodatuna.

* Suvised eriõhtusöögid – põnevad ja unustamatud maitseelamused.

* Atmosfäär, mis peegeldab ideaalselt suve olemust – rõõmus, kerge ja nauditav.

POKO on palju enamat kui lihtsalt söögikoht – see on sihtkoht, mida peab ise kogema. Ole sa kohalik või külaline, tule kindlasti läbi, naudi suurepärast toitu ja jooke ning tunne elust rõõmu!

Copy
Tagasi üles