Mudilased, laulma!

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Reedel algavad Pärnu linna ja maakonna mudilaste laulukonkursi “Lauluaias 2012” eelvoorud ning Sindi seltsimajas leiab sel pühapäeval aset Pärnu linna ja maakonna laste teine laulupäev “Kuldmikrofon”, kus samuti astuvad üles kahe- kuni seitsmeaastased poisid-tüdrukud.

Viiendat korda Raeküla Vanakooli keskuse eestvõttel toimuva võistluse “Lauluaias” reedeses eelvoorus astuvad üles mudilasansamblid, solistide kord on nädal hiljem.

“Kuldmikrofoni” eestvedajad Reine Niin ja Margrit Kits (pildil) huvikoolist ModeRato mainisid, et laulupäevale on registreerunud 33 pisikest laululast Pärnumaa eri paikadest.

See päev on eriline, kuna iga laps, kes lavale astub, saab võimaluse tunda ennast väikese lauljana ja kõik saavad autasustatud. Kõigi osalejate hulgast valitakse välja üks eriti silma jäänud laps, kellele antakse peaauhind – kuldmikrofon.

Lastele on tore kogemus osalemine uue laulu õppimise toas, kus õpitakse laul selgeks ja esitatakse kuulajatele. Eelmisel aastal sai selgeks laul „Musituul“, sel aastal hakatakse õppima pala „Laulunööbid“ (M. Kits).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles