SUUR PILDIGALERII Kevad Battles tõi Pärnu randa üheksa spordiala, melu ja maailma tipud

Märt Pilme
, reporter
Copy

Mitteolümpiaalasid koondav Kevad Battles pidas oma üheksandat spordipidu suuremalt kui eales varem: viiel päeval võeti mõõtu üheksal alal ja festivalil näitas oma oskusi üle 300 atleedi üheksast riigist.

Naissaare hinnangul huilgasidki pealtvaatajad kõikide spordialade seast enim kalisteenika trikitajatele. See oli ühtlasi kõrgeima tasemega võistlus, sest kohal olid maailma tipptegijad. Meeste avatud kategoorias rändasid medalid 19 sportlase konkurentsis Leetu, Soome ja Iisraeli.

"Finaali hinnati Argentinast: saatsime etteasted neti teel sinna ja tulemused tulid kiirelt tagasi," märkis korraldaja, kes tunneb rõõmu, et välisvõistlejad võtavad Kevad Battlesi varakult oma plaanidesse ja planeerivad selle järgi puhkust.

Juubel tuleb kümne alaga

Eliitsportlastest oli kohal fitness challenge’i maailmameister René Laane, kes tegi suvepealinnaski puhta töö. Palju huvilisi elas kaasa tänavatantsijatele, kelle mõõduvõttu JJ-Streeti tantsukool Düüni terrassil korraldas. Tribüünid olid täis rannavuti ajalgi, kui SK Augur alistas Superkarika finaalis 7:2 valitseva Eesti meistri Thunderi.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles