Pöörane lõpuspurt tõi Vaprusele meistriliigas punktilisa

Märt Pilme
, reporter
Copy
Kristjan Kask (vasakul kollases) teenis üleminutitel penalti, millest sai oma teise tabamuse kirja Kevin Kauber (paremal).
Kristjan Kask (vasakul kollases) teenis üleminutitel penalti, millest sai oma teise tabamuse kirja Kevin Kauber (paremal). Foto: Svetlana Tšižova

Tabelinaabrid Pärnu Vaprus ja FC Kuressaare triikisid jalgpalli meistriliiga 13. voorus Saaremaal 2:2 viiki.

Ehkki Igor Prinsi hoolealused omasid avapoolajal paremaid väravaväljavaateid, mindi riietusruumi 0:2 kaotusseisus. Õnnetu mees oli pärnakate poolkaitsja Henri Välja, kelle käepuudetest sai kodumeeskond kaks penaltit. Väärib märkimist, et nood oli nii juhuslikud, et Väljale ei näidatud kollast kaartigi. Mõlemad 11 meetri trahvilöögid realiseeris saarlaste kapten Märten Pajunurm. 

Vaprus kontrollis olukorda teisel poolajalgi, ent pärnakad olid 85. minutini kuival. Siis tärkas lootuskiir, kui Kevin Kauber rammis nurgalöögi järel näsa võrku. Pärnakad said uuesti juubeldada 91. minutil, kui Kristjan Kask niideti saarlaste kasti siruli ja kohtunik määras penalti. Palli taha asus Kauber, kes lõi oma matši teise ja hooaja neljanda tabamuse. 

“Imelik mäng,” olid Kase esimesed sõnad matšijärgses intervjuus. “Esimene poolaeg tundus, et meie tekitasime võimalusi ja Kuressaare lõi väravaid. Kahju, et meil läks nii kaua aega, et esimene värav kätte saada. Aga hea seegi, et punkti kätte saime.”

Kõrgliigat juhib endiselt Tallinna FCI Levadia, kel on koos 33 silma. Liidrile järgnevad Nõmme Kalju (28), Paide linnameeskond (25), FC Flora (25), Tallinna Kalev (16), Tartu Tammeka (13), Pärnu Vaprus (13), Kuressaare (13), Narva Trans (12) ja Nõmme United. 

Vaprus tuleb uuesti platsile juba reedel, kui sõidab külla liiga punasele laternale ehk Nõmme Unitedile. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles