Saara Pius teeb Endlas kaasa juba kolmandas lavastuses: See on olnud mulle väga õpetlik aeg

Copy
Endlasse sattus Saara Pius algul käima juhuse tahtel: siin tekkis ühtäkki noorte naisnäitlejate põud.
Endlasse sattus Saara Pius algul käima juhuse tahtel: siin tekkis ühtäkki noorte naisnäitlejate põud. Foto: Mailiis Ollino

Saara Pius sõidab viimasel ajal üha Tallinna ja Pärnu vahet, sest Endlas esietendub laupäeval kolmas tema osalusega lavastus.

Eelmisesse kahte rolli tuli tal sisse õppida käigupealt, sel kevadel on ta saanud aga juba kaasa teha kogu uuslavastuse “Richard III tagasitulek kell 9.24 saabuva rongiga” prooviperioodi. “Ja see on minu jaoks väga tore, sest teatritööd kui sellist ma ei olnud väga kaua teinud,” ütleb ta.

Pärast kolme aastat Rakvere teatris ongi Pius olnud vabakutseline. “Siis hakkasid riburadapidi lapsed tulema ja kodulinn Tallinna tagasiminek oli ilmselgelt põhjendatud, saime kokku kolida ja nii ta läks. Vabakutselise elu väikeste laste kõrvalt on täitsa tore. Aga mingil hetkel ikka igatsed, tahaks, et oleks oma kollektiiv,” tõdes näitleja.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles