Linn näeb kodututele abi pakkuva MTÜ töös puudujääke, ühing jääb eriarvamusele

Copy
MTÜ Pärnu Horisondi juhatuse liige Alice Berzinš ning majandus- ja toitlustusjuht Ranno Tohver on enda kinnitusel toimetanud oma parima äranägemise järgi.
MTÜ Pärnu Horisondi juhatuse liige Alice Berzinš ning majandus- ja toitlustusjuht Ranno Tohver on enda kinnitusel toimetanud oma parima äranägemise järgi. Foto: Mailiis Ollino

Pikka aega Pärnu linnaga koostööd teinud MTÜ Pärnu Horisondi kohale on kogunenud pilved: linna rahulolematus tugiteenuse osutamisega Lai 17 sotsiaalmajas päädis lepingu ennetähtaegse  lõpetamisega. Vestelnud nii Horisondi kui linna esindajatega, tuleb ridamisi vastastikusi etteheiteid. Seda Mihkli tänava turvakodu puhulgi.

Mihkli tänaval turvakodu ja supikööki haldav Horisont osutas Pärnu linnale Lai 17 sotsiaalmajas toimetulekuraskustes inimestele tugiteenust. Leping pidi kehtima 2024. aasta lõpuni. Tänavu 19. veebruaril esitas aga mittetulundusühingu juht Alice Berzinš avalduse leping lõpetada. Põhjusena oli märgitud ressursside puudumine.

Hulga küsimusi ja segadust tekitab asjaolu, et kuu aega hiljem esitas Berzinš linnavalitsusele uue avalduse, sedapuhku soovis ta enda veebruaris esitatud avalduse tagasi võtta.

Tagasi üles