Video Mais üle katuse rullunud BMWs oli kolm inimest, sohver ja joove on selgitamisel

Pärnu Postimees
Copy

Juuni esimestel päevadel tõttasid Pärnu päästjad tuld kustutama ja avariide tagajärgi kõrvaldama nii südaöö paiku, varahommikul kui õhtul. 


Laupäeval kell 00.11 juhtus liiklusõnnetus Pärnus Mai tänaval Olerexi tankla ees, kus sõiduauto BMW oli paiskunud katusele, niites maha kaks tänavavalgustusposti, ja hakkas suitsema. Kolm sõidukis olnud inimest pääsesid masinast välja, üks neist põgenes sündmuskohalt, kuid saadi hiljem kätte.

Kiirabi vaatas inimesed üle, keegi viga ei saanud. Politsei alustas juhtunu uurimiseks menetlust, mille käigus selgitatakse muu hulgas välja, kes oli roolis ja kas juht oli joobes.

Päästjad kustutasid sõiduki ja puhastasid tee liiklusõnnetuse tagajärgedest.

Ligikaudu kuus tundi hiljem, kell 5.55 helistas häirekeskusele murelik naaber, teatades, et Vana-Pärnu linnajaos Kesk tänaval immitseb elamu katuseräästast suitsu. Elanikke ei olnud sel ajal kodus. Päästjad leidsid köögist tulekolde.

Vana-Pärnu Kesk tänava elamu omaniku päästis hullemast varase ärkamisega naaber.
Vana-Pärnu Kesk tänava elamu omaniku päästis hullemast varase ärkamisega naaber. Foto: Päästeamet

Tulekahju puhkes tõenäoliselt külmkapi tehnilise rikke tõttu. Põlengule pandi piir kell 6.44, kõik tulekolded kustutati kell 7.47.

Kell 21.17 kiirustasid päästjad tulekahju kustutama Tare tänavale, kus garaažis oli süttinud elektrirolleri aku. Elanikud asusid aiavoolikuga ise tuld summutama ja koos päästjatega kustutati põleng kell 21.39. Päästjad tuulutasid ruumid.

Pühapäeval kell 9.08 teatati häirekeskusele, et Kuninga tänaval hotelli ees on auto vastu puud sõitnud. Selle tagajärjel vajus puu ohtlikult viltu ja ähvardas kukkuda hotelli katusele, elektriliinidele või inimestele, samuti oli maas sõidukijuppe. Sohver koos masinaga oli sündmuskohalt lahkunud. Päästjad saagisid ohtliku puu maha ja puhastasid tee. Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Hedy Tammelehe sõnutsi on esmastel andmetel tegu kindlustusjuhtumiga.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles