Häädemeestel läheb koos Miljarditega meeletuks rokkimiseks

Copy
Häädemeeste seltsimajas toimuval Meeletul Rockil on esindatud eri rokistiilid.
Häädemeeste seltsimajas toimuval Meeletul Rockil on esindatud eri rokistiilid. Foto: Erakogu

Viiendat suve toimuv Häädemeeste Hää üritustesari toob avatud külade, matkade ja teatrietenduste kõrval kokku rokkbändid. 

Festivalikava üks erilisemaid sündmusi on sellelaupäevane Meeletu Rock. Tänavu tähistatakse selle minifestivali seitsmendat aastapäeva: neli neist toimus eelmisel kümnendil ja kaks aastat tagasi vana rokipidu taaselustati.

"Meeletu Rocki unikaalsus seisneb just eri muusikute ja stiilide koosluses," rääkis korraldaja Kristi Kasari. "Siin kohtuvad laval nii hobimuusikutest koosnevad bändid kui ka professionaalid. Varem on esindatud olnud eri muusikastiilid pungist folkrokini, pakkudes elamust ja muusikalist naudingut igale maitsele."

Seekordsel Meeletul Rockil astub üles neli rühmitust nii alternatiiv-, poproki kui heavy metal‘i skeenelt. Esinejate seast leiab kohalikke koosseise, keda sel aastal esindavad Skratten ning Krissi & Kaido duett, aga ka pealinna bändid Sorainen Rock Band ja peaesineja Miljardid. Viimased on tasku pistnud koguni kaks parima rokkalbumi tiitlit Eesti muusika auhindade jagamisel.

Tagasi üles