TÄHELEPANU! Pärnu Postimehe suvisest ilmumisest (1)

Siiri Erala
, peatoimetaja
Copy
Suvel jõuab Pärnu Postimees tellijate postkasti kolmel korral nädalas.
Suvel jõuab Pärnu Postimees tellijate postkasti kolmel korral nädalas. Foto: Urmas Luik

Pärnakuud on tiksunud juba omajagu päevi. Läheb juba teine nädal, mil Pärnu Postimees ilmub paberil suvises rütmis: teisipäeval, neljapäeval ja laupäeval. Samamoodi oli mullu suvel. Tagasi viiele ilmumiskorrale läheb leht septembrist.

Kuigi lehes oli meie klienditeeninduse koostatud info muutuse kohta nii 16. ja 30. mail ja 4. juunil, on selge, et leidub hulk lehetellijaid, kes senini teadmatuses. Seda kinnitavad pöördumised meie klienditeenindaja, ajakirjanike ja toimetajate poole. Ka meilid ja arutelu ühismeedialõimedes. Hoiame sel nädalal ilmumispäevade teavet esilehe päises ja soovist muudatusele tähelepanu juhtida on ajendatud see pöörduminegi.

Nagu mullu nõnda ka tänavu on suvine ilmumisgraafik eelkõige kasinusmeede. Kokku tuleb hoida, sest paberlehe väljaandmine on aina kallinenud. Ilmumispäevade muutmine võimaldab meil kokku hoida ja lükata nii edasi paberlehe hinnatõusu.

Kinnitan, et Pärnu Postimehele on paberleht oluline ja me jätkame selle väljaandmist. Meil on tuhandeid lugejaid ja hulk reklaamikliente, kes seda papa Jannseni 167 aastat tagasi alustatud lehte kalliks peavad, väärtustavad.

Suvi on kirju ja seda eriti meil, Pärnumaal. Üritused, reisid, võõrustamine, aiatööd, suplemine ja vabas õhus liikumine – see kõik aitab aega täita ja nii on tellijatel ehk muutust lihtsam taluda. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles