Tänavatantsu linnalaagrid vallutavad taas suvepealinna Pärnu!

Copy
Foto: Jacklyn Talm

Eelmisel aastal esmakordselt aset leidnud JJ-Street tänavatantsu tasuta linnalaagrid on tagasi ka sel suvel!

Parim viis veeta suve, saada uusi sõpru ja õppida midagi täiesti uut – osale tasuta linnalaagrites 9.–11. juulil ja 21.–23. augustil. Muretsemiseks pole põhjust, sest laagrisse tulemiseks ei pea olema eelnevat tantsukogemust. Kolmepäevane laager on mõeldud sulle, kui tahad proovida midagi uut ja teistsugust ning saada aimu hiphopi ja mõne teise tantsustiili ja tänavakultuuri kohta.

Foto: Jacklyn Talm

Laagris saad:

👉🏻 õppida eri tantsustiile JJ-Street treenerite käe all

👉🏻 koolitusi teemadel treening, lihasehooldus, tänavatantsu ajalugu, enesekindlus

👉🏻 osaleda tantsu jam’il

👉🏻 osaleda «jäälõhkumise» tegevustes ja meeskonnamängudes

👉🏻 saada osa laagrilõpu üllatusest.

JJ-Street Pärnu filiaali eestvedaja ja laagrite korraldaja on Janeli Kunnberg, kes tegeleb iga päev tänavatantsu arenguga Pärnus, Tallinnas ja Haapsalus. Janeli on saavutanud häid tulemusi nii Eestis kui välismaal ja on teist aastat Eesti meister hiphopi täiskasvanute kategoorias.

Laagrites saab lisaks hiphopile õppida ka house’i, popping’ut ja vogue’i. Popping, rahvakeeli rohkem tuntud kui robottants, on nendest kõige erilisem tantsustiil, sest septembrist lisandub see tantsukooli stiilide nimistusse ja kõigil huvilistel on võimalik seda ka Pärnu filiaalis harrastada.

Laagri korraldamise idee tekkis kolm aastat tagasi, kui JJ-Street Tantsukool sai endale Pärnusse oma tantsustuudio koos saali ja kõikide ruumidega. Noortel on nüüd päris oma koht, kus treenida, ja see kindlasti lihtsustab ürituste, laagrite, võistluste ja koosviibimiste korraldamist. Et tuua koolivaheajal noored kokku, pakkuda neile positiivseid eneseväljendusvõimalusi ning jagada infot tänavatantsu stiilide ja arengu kohta, on noorte ja treenerite enda algatusel loodud tänavatantsu linnalaagrid. Kindlasti leiavad noored laagrist palju uusi tuttavad ja sõpru.

Foto: Jacklyn Talm

Lisainfo Facebooki sündmuselt: tasuta tänavatantsu linnalaagrid Pärnus 2024 https://www.facebook.com/share/5BakbbNnCVDKWJui/

Asukoht: Tammsaare pst 41, 2. korrus, Pärnu

Kuupäevad:

9.–11.07.2024

21.–23.08.2024

Tasuta!

Laagrisse on piiratud arv kohti, seega tasub võtta sõbrad kaasa ja registreerida.

Registreerimine: https://forms.gle/KtwhJkBBDJFf9uoR7

Laagrite toimumist toetab Pärnu linn.

Lisainfo janeli@jjstreet.ee või www.jjstreet.ee.

Copy
Tagasi üles