Telereporter plaanib raamatut Hillar Kohvist

, Viinahaualt, Tori vallast
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillar Kohv.
Hillar Kohv. Foto: Erakogu

Urmo Tamm on noor reporter Kanal 2 "Reporteris" ning lisaks reporteritööle on tal ka oma firma "Pitsa Hütt" Mustamäel Siili bussipeatuse lähedal.

Urmo Tammega kohtusin esimest korda 21. jaanuaril 2011, aastal mil tegime Tallinna tänavatel showd ning seda võib näha ka Kanal 2 veebist.

Kuna siis oli algamas "Väljalennu" uus hooaeg ning samas kohas käis ringi ka tegelik saatejuht, et rahvast reisile meelitada. Meie Urmoga tegime "Väljalennu" libasaadet ja üsna lõbus oli näha kuidas nii mõnigi inimene tänavalt tünga õnge läks.

11. aprillil 2012. aastal võttis Urmo Tamm minuga Facebookis ühendust ja soovitas mul raamatu välja anda. Tegelikult oli selline plaan juba enam kui kümme aastat tagasi ka ühel pankrotti läinud Pärnus tegutsenud firmal mille eesotsas olid Ain Lee ja Meelis Nurmberg ning nemad soovisid lihtsalt minu kuulust nime enda huvides ära kasutada, et endale kasu lõigata. Seda teatas mulle ka "Eesti Päevalehe" ajakirjanik Anu Saare, kes tol ajal nendega koos tööd tegi.

Urmo Tammel küll vastavaid raamatu väljaandmise kogemusi pole, aga kuna ta on noor ja energiline mees, siis küllap ta asja käsile võtab. Kanal 2 "Reporterisse" teeb Urmo Tamm küll väga lahedaid eksperimente ning ka ilmselt täna  (11. aprilli) õhtul on üks tema eksperiment "Reporteris" näha. Sel korral pidi olema teemaks rand ja alastiolek.

Kui asi ette võtta, siis peaks minu 50. juubliks saama raamatu välja anda küll. Nelja aasta jooksul on piisavalt aega selle koostamiseks ja väljaandmiseks.

Materjali raamatu tarvis on küllaga ning kui Urmo Tamm ikka asja käsile võtab, siis saab ka minust raamat teoks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles