Suvine kiirremont või koduvärskendus

Copy
Foto: Pixaby

Suvine puhkus läheb alati väga kiiresti. Seda eriti juhul kui on ilusad ilmad - saab käia rannas ja ujumas ning nautida Eestimaa ilusat loodust ja vaatamisväärsusi või miks mitte reisida välismaal. Mõnus on ka niisama raamatut lugeda, veeta aega pere ja sõpradega või lihtsalt logeleda.

Siiski võib puhkuse aega planeerida ka kiire remondi, milleni muul ajal lihtsalt ei ole jõudnud, sest igapäevatoimetused võtavad kogu vaba aja ning nädalavahetusest võib jääda sageli väheks.

Võib-olla vajavad kodus seinad värsket värvikihti või on soov vahetada tapeeti või muuta värvitud seinte efektsemaks muutmiseks ühele seinale tapeet.

Või on põhjust vannituba täielikult ümber teha - vahetada välja moest läinud seina- ja põrandaplaadid, asendada vann dušikabiiniga või vastupidi - hoopis muuta vannituba koduseks spaaks lisades mullivanni. Samuti võib oodatust kallimaks osutuda köögimööbli vahetamine (seda eriti koos köögitehnikaga). Sellistel puhkudel on abiks remondilaen, sest alati ei pruugi olla sellisteks väljaminekuteks raha kõrvale pandud ja kulutused võivad osutuda ka planeeritust kallimaks. Remondilaen on võimalik võtta kuni 25 000 euro ulatuses. Kreditum veebilehel on võimalik saada pakkumine erinevatelt laenupakkujatelt, s.t on võimalik pakkumisi võrrelda, võrrelda tähtaegasid, laenutingimusi, intressi jms.

Alati ei ole kodu värskendamiseks vaja remonti teha. Vahel piisab ka sellest, kui teha suurpuhastus, koristada kapid ja sahtlid, sorteerida kasutust mitteleidvad riided, jalanõud või muud esemed ning viia need taaskasutusse. Samuti võib kodu värskemaks muuta vahetades kardinaid, lisades tubadesse erinevaid aksessuaare nagu näiteks patju, pleede, vaase või nipsasjakesi. Samuti võib välja vahetada vaiba või lisada söögilauale rõõmsates toonides lauakatted või laudlina.

Ükskõik kas tegemist on kiirremondi või kodu värskemaks ja ilusamaks muutmisega, võiks alustada plaanist - esmalt oleks soovitatav koostada eelarve, mõelda läbi, mida on kindlasti vaja, millega nii kiire ei ole, kust leida soodsamaid pakkumisi jne.

Kreditum veebilehelt saab väikelaenu ka muudeks ettenägematuteks kuludeks - näiteks kui on tulemas pulmapidu, uhke juubel või kiiresti on raha vaja auto erakorraliseks remondiks. Oma majas elades võib tekkida erakorraliselt ka vajadus välja vahetada või renoveerida oma kütte- või veesüsteem, mis on üldjuhul väga kulukas protsess ning eeldab valdkonna spetsialistide kaasamist.

Kreditum.ee lehelt võib leida infot ka refinantseerimislaenu kohta. Refinantseerimine tähendab seda, et on võimalik mitu olemasolevat laenu või liisingut asendada ühe laenuga, mida on esiteks lihtsam hallata (üks kord kuus makse ühele laenupakkujale) ning teiseks on sellise laenu puhul sageli laenutingimused paremad kui varasemate laenude puhul (võrdlusi saab küsida Kreditum veebilehe kaudu). Seega tasuks teha kalkulatsioon oma olemasolevate laenude ja nende tingimuste ning tegelike vajaduste ja võimaluste osas ning leida endale parim võimalus.

Tähelepanu! Tegemist on finantsteenuse reklaamiga. Vajadusel tutvu teenuse tingimustega ning küsimuste korral konsulteeri asjatundjaga.

Copy
Tagasi üles