Vaprus laenas eurosarja satsilt poolkaitsja

Pärnu Postimees
Copy
Silver Alex Kelder hakkab Pärnu Vapruses kandma särki numbriga 8.
Silver Alex Kelder hakkab Pärnu Vapruses kandma särki numbriga 8. Foto: Pärnu Vaprus

Pärnu Vapruse jalgpalliklubi andis teada, et esindusmeeskonnaga liitub 28aastane keskpoolkaitsja Silver Alex Kelder.

Paide linnameeskonna hingekirja kuuluv Kelder tuleb suvepealinna meeskonda laenulepinguga, mis kestab hooaja lõpuni.

Kelder on pääsenud tänavu Paide tiimi eest meistriliigas vahetusmängijana väljakule neli korda ja saanud kirja 31 mänguminutit. Paide linnameeskonna duubelkoosseisus on ta tänavu esiliigas kaasa teinud neljas mängus.

Varem on Kelder esindanud kõrgliigas peale Paide ka FC Kuressaare esindusmeeskonda. Kokku on ta osalenud 126 meistriliiga matšis ning löönud seitse väravat.

Keldri sõnutsi sündis otsus Vaprusega liituda kergelt, sest ta soovis uut proovikivi ja suvepealinna liikumisel mängisid suurt rolli meeskonna hea kambavaim ja võitlus ühise eesmärgi nimel.

“Pärnu kasuks rääkis ka tugeva karakteriga ning nõudlik treener Igor Prins. Kõrvalt on näha, et Pärnu esindusmeeskond on täiesti uue hingamise tema käe all saanud,” vahendas Vaprus oma kodulehel uue mängumehe mõtteid.

Vapruse vastu mängides on Keldril meelde jäänud tulised vastasseisud ja kõva võitlus. “Ühes sellises võitluslikus mängus sain ka oma karjääri esimese punase kaardi,” meenutas ta.

Esimene trenn Vapruse särgis oli Keldri hinnangul intensiivne, mis näitab, et meeskonnas on suhtumine ja fookus selgelt paigas. “Vastu võeti mind väga hästi ja olen kindel, et sellises keskkonnas saab mängijana areneda. Edasisele hooajale vaadates soovin keskenduda ainult meeskondlikule eesmärgile: pool hooaega on veel ees ja selle jooksul soovin anda oma panuse, et koguda hooaja teises pooles rohkem punkte kui esimeses, aidata meeskonnal kaitse nii-öelda rohkem lukku keerata ning mängida meeskondlikult oma tugevustele,” loetles ta.

Pärnu Vapruse peatreener Igor Prinsi jutu järgi otsiti tiimi mängijat, kes tahaks satsi aidata ja usub selle potentsiaali. “Meeskond võtab Silveri kindlasti hästi vastu ja loodame tema kiirele kohanemisele, et ta saaks siis ülejäänud hooaeg meile abiks olla,” ütles ta.

Kelder tõmbab kollase särgi esimeseks ametlikuks mänguks selga järgmisel laupäeval, kui meeskond võõrustab Rannastaadionil Narva Transi.

Tagasi üles