Koduotsija Kassipoeg Lolo igatseb rahulikku kodu

Copy
Nagu iga lemmikloom, väärib kassipoiss Lolo oma kodu ja inimest.
Nagu iga lemmikloom, väärib kassipoiss Lolo oma kodu ja inimest. Foto: Pärnu loomade varjupaik

Märtsi keskpaiku Tammiste kolooniast varjupaika jõudnud mustvalge karvapall Lolo on noor ilus kassihärra, kes vajab rahulikku kodu ja kannatlikku peremeest.

Pärnu loomade varjupaiga juhataja Eve Meose jutu kohaselt sai kass endale nime multikakangelase, mustvalge pingviinipoja Lolo järgi. Pole teada, et tal peale multifilmikangelasega sarnase kahes toonis kasuka muid ühisjooni oleks.

Varjupaigas viibitud aja vältel on pehme karva ja roosa ninanöpsiga kiisu muutunud julgemaks ja usaldavamaks kui saabudes. "Paraku on Lolo ikka veel arg ja stressis. Inimese lähenedes jookseb ta eemale ja poeb peitu," ei salanud Meos, et kiisu pole valmis sülekass, vaid vajab aega, et inimest usaldama õppida.

Lolo on paljude Tammiste kolooniast päästetud miisude seast.
Lolo on paljude Tammiste kolooniast päästetud miisude seast. Foto: Pärnu loomade varjupaik

Rohesilm Lolo ei sobi kahjuks väikeste lastega koju, kus pole kõige vaiksem. Ülejäänud kassidega võiks ta aga kokku sobida küll. "Meil ta ei nori teistega tüli, pigem saab nende lähedusega kenasti hakkama. Koduses rahulikus keskkonnas võib Lolost saada peagi armas kodukass," usub varjupaiga uus juhataja. 

Lolole saab varjupaika külla minna.
Lolole saab varjupaika külla minna. Foto: Pärnu loomade varjupaik

Kassipoiss on kiibitud, kastreeritud, vaktsineeritud ja saanud parasiiditõrje. Kui soovite miisuga oma kodu jagada, võtke ühendust meilil parnu@varjupaik.ee või helistage numbril 524 6705.

Tagasi üles