Strandis pidutsetakse latiinomuusika saatel

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Str&.
Ööklubi Str&. Foto: Erakogu

Eeloleval nädalavahetusel saab spaa- ja konverentsihotelli Strand ööklubis tantsida särtsakate latiinorütmide ja edetabeleid vallutanud hittide saatel.

Strandi klubi programmijuhi Rivo Tettermanni teatel naaseb sel reedel talvepuhkuselt klubi kirglik, seksikas ja suvine pidudesari “Latinotheque”, mis pakub öö läbi kuumi rütme ja ohtralt latiinomuusikat.

Pilkupüüdva lava-show’ga kaunistavad üritust säravad ja särtsakad tüdrukud tantsutrupist Bad Angels. Kuumade hittide ja teemakohase latiinomuusikaga võtab diskopuldis koha sisse DJ Marko Kiljak.

Laupäeval jätkub ööklubis Strand värske pidudesari “Chart Express”. Peol kõlavad edetabelites läbi aegade pikalt püsinud tantsuhitid ja hetke nõutuimad lood. Särtsakad tantsusammud hittide saatel näitab laval ette tantsutrupp Wild Spirit. Edetabelite tipud miksib kokku DJ Andi Raig.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles