Oskar Seeman ja Saara Nüganen igatsesid mereõhku ja mängivad nüüd noore merekaru seiklusi

Pärnu suveteatri koguperelavastuses “Noore merekaru esimene suurem seiklus” läheb väike Oskar päris esimest korda oma purjekaga sõitma nii, et ta on ise kapten. Oskar Seeman ja Saara Nüganen.
Pärnu suveteatri koguperelavastuses “Noore merekaru esimene suurem seiklus” läheb väike Oskar päris esimest korda oma purjekaga sõitma nii, et ta on ise kapten. Oskar Seeman ja Saara Nüganen. Foto: Mailiis Ollino

Tartust Pärnusse naasnud näitlejad Saara Nüganen ja Oskar Seeman on ka ise kumbki pisikeste põnnide vanemad – nood on aga nii tillukesed, et neid ei saa veel etenduste ajaks koos teiste lastega patjadele istuma sättida.

Küll aga annab see juurde mängulusti, kui endal kodune kogemus varrukast võtta.

Pärnu suveteatri kodupaigas Pärnu jahtklubi purjekakuuris augusti alguseni mängitavas koguperelavastuses “Noore merekaru esimene suurem seiklus” on neil purjelaevaks voodi, millega jõutakse Kihnust palju kaugemale, Mariaani süvikusse, maailmamere kõige sügavamasse kohta.

Kuna purjetamistrenni saab Pärnus minna kolmeaastaselt, võiks selles vanuses laps tulla juba etendustki vaatama, juhul kui ta suudab tunnikese paigal püsida. Tulla võiks aga näitlejate sõnul kogu perega.

Tagasi üles