Ruhnu lähedal meres kadunud mees leiti hukkununa (1)

Copy
Läti kodaniku Sergo Tvauri otsingutele Läänemeres ja rannikul kaasati paate, jette, droone ja jalgsi otsijaid. Teisipäeva õhtul mehe surnukeha leiti. 
Läti kodaniku Sergo Tvauri otsingutele Läänemeres ja rannikul kaasati paate, jette, droone ja jalgsi otsijaid. Teisipäeva õhtul mehe surnukeha leiti. Foto: Madis Veltman

Ruhnu lähistel meres 13. juulil kaduma jäänud 38aastase Sergo otsingud lõppesid eile õhtul, kui Riiast kirdes Garciemsi rannast leiti uppunud mehe surnukeha.

Sergo asus 13. juulil Lätist Roja sadamast jettidega merematkajate grupis teele Ruhnu saarele. Sergo ja veel üks grupi liige jäid enne saarele jõudmist tehnilise rikke tõttu teistest maha. Kui teine jetisõitja jõudis omal jõul Ruhnu randa, siis Sergo mitte. Teda otsiti Lätis ja Eestis nii politsei kui vabatahtlike ühenduste abiga.

18 päeva väldanud otsingud merel ja maal lõppesid teisipäeva õhtul kella 21 paiku, kui Riia lähistel Carnikava vallas Garciemsi rannast leiti uppunud mehe surnukeha. 15 aastat kadunud inimeste otsimisele pühendunud SA Kadunud juht Aare Rüütel kinnitas kolmapäeva hommikul, et leitud mees oli Sergo.

"SA Kadunud esindaja ja merel kadunuks jäänud mehe lähedane teavitasid Eesti politseid eile hilisõhtul, et mehe surnukeha on Läti rannikult leitud. Muud täpsemad andmed puuduvad," sedastas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Hedy Tammeleht.




Tagasi üles