Grafitikunstnikke oodatakse pealinna

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Aprilli viimasel nädalal korraldab Tallinna tööstushariduskeskuse (TTHK) õpilasesindus ürituse “RedGreenBlue”, kuhu oodatakse noori grafitikunstnikke kõikjalt Eestist oma oskusi näitama.

Korraldajate teatel on 25. ja 26. aprillil toimuv loomeüritus ennekõike mõeldud põhikooli- ja gümnaasiumiõpilastele, kuigi oodatud on kõik teisedki noored ja vanad loomeinimesed.

Kahe päeva jooksul saavad alternatiivkunstnikud luua oma taieseid TTHK sisehoovis ja õue viivates tunnelites. Kunstnikele antakse kokku kasutada vaba seinapinda suuruses 2,5 x 3 meetrit kuni 28 grafiti tarvis. Seinad on puidu tooni ja vajadusel peavad osalejad ise võtma kaasa kattevärvi.

Valmivaid kunstitöid saavad uudistada kõik TTHK lahtiste uste päevadele tulijad. Teise päeva pärastlõunal toimub tööde esitlus ja taiesed jäävad vaatajatele imetleda koolihoovi kuni nädalaks või autori ja kooliga läbiräägitud ajaks.

Korraldajad rõhutavad, et “RedGreenBlue” ei toimu võistluse, vaid ajutise vastastikku inspireeriva loomekeskkonnana.

Osalevad tiimid peavad muretsema oma taiese tarvis tööriistad ja materjalid, korraldajad pakuvad vaid ettevalmistatud töökohta ja elementaarseid tarbeid.

Üritusele tuleb registreeruda 18. aprilliks ja osalema valitakse lootustandvamad kavandid. Oodatud on nii grupid kui üksikautorid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles