Sadama kossutiim palkas kogenud liidri ja uue abitreeneri

Copy
Christian Alexander Bradford oli eelmisel hooajal Kreeka tugevuselt teise liiga suurim punktikütt.
Christian Alexander Bradford oli eelmisel hooajal Kreeka tugevuselt teise liiga suurim punktikütt. Foto: fiba

Pärnu Sadama korvpallimeeskonna juht Johan Kärp kinnitas, et suvepealinna sats on põhimõtteliselt komplekteeritud: uuel hooajal kuulub tiimi 13 pallurit, kellest veel mõnega käivad läbirääkimised lepingutingimuste osas.

Ameeriklane oli Kreeka tugevuselt teise liiga suurim punktikütt ja kõmmutas säravaimas mängus 46 silma. “Ta on pigem skooriv mängujuht,” kinnitas Kärp. “Oli meil tükk aega radaril, aga ootas, kas saame eurosarjas (FIBA Europe Cupil, M. P.) alagrupiturniirile. Kui see sai selgeks, saime hinnas kokkuleppele – muidu oli ta meie jaoks liiga kallis mees,” avaldas eestvedaja.

Kärbi sõnutsi on Bradford kogenud mängujuht, kes annab seeläbi tiimile kõvasti juurde. “Oleme FIBAs juba mitu aastat mänginud, aga mulle tundus, et oleme eurosarja jaoks olnud liiga noored ja vähese kogemusega. Nüüd saime tänu Bradfordile kogemust juurde, eriti tagaliini. Temast saab kindlasti meie liider,” sedastas klubi juht.

Kärp kinnitas, et Bradford palgati algkoosseisu meheks ja ameeriklast hakkab pingilt asendama lõppenud hooajal Viimsis pallinud Oliver Suurorg. Nüüd on mängujuhi positsioon komplekteeritud, sest vajadusel saab palli ületoomisega hakkama ka Sverre Aav.

Tagasi üles