Suvepealinna bridžimängijad käisid Virumaa suvituspealinnas tiitlijahil

Copy
Virumaa suvituspealinnas Võsul 34. korda toimunud bridžifestivalil mängiti nädala jooksul kümme turniiri ja parimad selgusid nii individuaalarvestuses, paaride konkurentsis kui võistkondlikult.
Virumaa suvituspealinnas Võsul 34. korda toimunud bridžifestivalil mängiti nädala jooksul kümme turniiri ja parimad selgusid nii individuaalarvestuses, paaride konkurentsis kui võistkondlikult. Foto: Ain Liiva

Virumaa suvituspealinnas Võsul 34. korda toimunud bridžifestivalil olid kõrges mängus pärnumaalasedki, kes noppisid esikoha Eesti paaride meistrivõistlustel ja teenisid hõbeda riigi esivõistlustel individuaalarvestuses.

Eesti paaride meistrivõistlustel, millest võttis osa 39 duot, ei leidunud GP-turniiril vastast Igor Triškinile ja Andrs Saulile, kes 48 jaotusega said võidutulemuseks 61,60 protsenti, edestades Leo Luksi ja Lauri Naberit (57,76 protsenti) ja Jelena Alfejevat ja Oleg Antonkovit (57,67 protsenti).

Paaride meistrivõistluste finaaliks, kuhu pääses GP-turniiri 18 paremat, rauges Triškini ja Sauli ramm. 24 jaotusega turniiril oli pärnakate tulemus 54,42 protsenti, mis andis seitsmenda koha. Finaalis olid teistest üle Eesti koondislased, kes hõivasid nii esimese kui teise koha. Võitsid 65,26 protsendiga Sven Sester ja Jaanus Maripuu ning teised olid 63,43 protsendiga Taavi Toomere ja Hendrik Nigul. Kolmas koht kuulus 56,66 protsendiga Tiit Jakobsonile ja Mikk Mirmele.

Kaks päeva väldanud individuaalsetel meistrivõistlustel, kus mängiti 2x30 jaotust, jõudis tugeva lõpuspurdi teinud Olavi Oja avapäeva 19. tabelirealt teisele kohale.

Oja tulemuseks 44 osalejaga mõõduvõtul jäi teise päeva lõpuks 56,88 protsenti, jäädes alla vaid Marek Kolgi saavutusele, 59,80 protsendile. Individuaalsete meistrivõistluste pronksi võitis 56,27 protsendiga Margus Tuvikene.

Nädala kestnud Võsu bridžifestivalil, kus mängiti kümme turniiri, osales 144 võistlejat.

Tagasi üles