Heategevuslikule vutimatšile annab vurtsu Propeller

Copy
Ansambel Propeller esineb Lihulas.
Ansambel Propeller esineb Lihulas. Foto: Mihkel Maripuu

Laupäeval kell 18 pannakse Lihula staadionil viiendat korda pall mängu veteranide jalgpallilahingus, mille järel tõmbab rahva käima ansambel Propeller.

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi eestvedaja Jaanus Getreu rääkis, et üritusega avaldatakse austust vanadele spordimeestele, kes 40–50 aastat tagasi samas kohas spordiga alustasid ja kodukohale au ja kuulsust tõid. Kuna tänavu on Lõuna-Läänemaa vutiklubi 30. aastapäev, korraldatakse suurem sõu.

Lihula veteranide tiimi eest pääsevad platsile mehed, kel vanust vähemalt 45 aastat. Seekord kutsuti vastaseks Lääneranna vallavalitsuse võistkond, kel vanusepiirangut pole.

"Veteranide tiimis teevad ikka kaasa meie oma tuntud ja kohalikule publikule armsad kodukandimehed, keda igal aastal on tulnud vaatama kaugelt üle 200 inimese," märkis Getreu, kelle sõnutsi jooksevad veteranide eest platsile näiteks Pärnu Vapruse peatreener Igor Prins, Gert Oosim, Argo Mõtt, Silver Sepp, Aivo Männik ja Rivo Raudkivi.

Lääneranna tiimis löövad teiste seas kaasa vallavanem Ingvar Saare, Levadia noortesüsteemis mänginud Raul Oberschneider ja perearst Külli Raudsik.

Mõlemat satsi juhendab kohalik noormees, praegune Vapruse kogukonnajuht Rocco Mõtt ja matši vilistab Eesti jalgpalli liidu president Aivar Pohlak. Mängu kommenteerib Lihula kunagine korvpallitreener Paavo Veermäe.

Üritus on kõigile prii, aga soovi korral saab toetada Lõuna-Läänemaa noortejalgpalli. Avatud on puhvet, korraldatakse vaheajamänge ja tuleb oksjon.

Tagasi üles