Video ja galerii JJ-Street tutvustab huvilistele taas tänavatantsustiile

Algaval nädalal on võimalik eri tantsustiilidega taas tutvust teha kõigile huvilistele avatud tasuta tänavatantsulaagris, esimene samalaadne linnalaager toimus JJ-Streeti tantsukooli eestvedamisel sel suvel juulis.

“Laagris õpitakse selliseid tantsustiile nagu hiphop, house ja popping. Samuti omandatakse teadmisi tänavatantsu ajaloo, muusika ja riietusstiili kohta,” tutvustas Janeli Kunnberg, kes Pärnu kõrval annab Haapsalus ja Tallinnaski hiphopi- ja house‘i-treeninguid.

“Hiphop on nendest ilmselt kõige levinum tantsustiil. Popping meenutab roboti liikumist. House‘i võib kirjeldada kui hüplevat ja kerget tantsustiili: vastupidi teistele stiilidele on selles liigutuste rõhuasetus üles,” selgitas tantsuõpetaja.

Juulikuises laagris said noored kätt proovida ka DJ-puldis lugusid miksides.


Laagrite toimumist toetab Pärnu linn, tantsukool alustas nende korraldamisega eelmisel aastal, ka siis toimus kaks laagrit: aprillis ja augustis. Tantsukool soovib iga suvi linnalaagritega jätkata. “Laagrite eesmärk on pakkuda noortele suvel võimalust veeta vaba aega sisukalt ja kasulikult, samal ajal midagi uut juurde õppides,” rääkis Kunnberg.

Osalemiseks ei pea olema tantsukogemust, kõik huvilised on oodatud.

Tagasi üles