FOTOD JA VIDEO Pärnu rulataja krooniti Simple Sessioni parimaks eestlaseks

Copy
Kodused fännid said finaalis eestlastest kaasa elada vaid Meelis Ermile.
Kodused fännid said finaalis eestlastest kaasa elada vaid Meelis Ermile. Foto: Timo Müürsepp

Meelis Erm oli Tartus legendaarsel ekstreemspordifestivalil Simple Session ainus eestlane, kas jõudis rulasõidus või BMXis finaali ehk 15 hulka.

27aastane pärnakas saavutas rulavõistlustel viimaks 12. koha, kui tema finaali esimene minutine run ehk sõit andis 59,75 silma. Teise tiiruga trikitas Erm 56,91 punkti vääriliselt.

Meelis Ermi tunnustati auhinnatseremoonial kahel korral.
Meelis Ermi tunnustati auhinnatseremoonial kahel korral. Foto: Timo Müürsepp

Kulla teenis olümpialgi võistelnud 29aastane hispaanlane Danny Leon (87,81), kellele järgnesid 15aastane jaapanlane Issei Sakurai (86,48) ja 14aastane ameeriklane Julian Jeang-Agliardi (84,95).


Auhinnatseremoonial ulatati Ermile nii parima eestlase kui baltlase autasu. Kokku näitas rulavõistlustel oma oskusi 48 ekstreemsportlast. Erm oli mullugi parim eestlane.

“Eelmisel aastal olin 13., sel aastal 12., järgmine aasta 11. koht,” naljatles Erm, kes kinnitas, et jäi võistlusega väga rahule. “Esimene sõit oli rohkem soojendus, läksin kindla peale tegema samu asju mis kvalifikatsioonis. Teises sõidus plaanisin juurde panna, mida ma tegingi, aga kolmas ja neljas trikk läksid sassi ja sinna see läks.”

25. Simple Sessionil näitas oma oskusi teinegi suvepealinlane, 24aastane BMX-rattur Chris Patrick Tilk, kes 44 trikitaja hulgas saavutas 29. koha (54.00) ega pääsenud finaali.

Teise võistluspäeva ülekanne: 


Märksõnad

Tagasi üles