GALERII Pärnumaa rannavolle meistritiitli võidu võtmeks kujunes stabiilsus

Copy
Pärnumaa meistrivõistlustel jagati välja viis medalikomplekti.
Pärnumaa meistrivõistlustel jagati välja viis medalikomplekti. Foto: Erakogu

Võrkpallisõbrad kogunesid juunist augustini viiel pühapäeval Düüni spordikeskuse liivale, et sõeluda omakeskis välja Pärnumaa meistrid.

Maakondlikul tšempionaadil läksid punktiarvestusse kirja nelja parema etapi tulemused. Pärnumaa meistrid selgusid viies arvestuses: poisid-tüdrukud heitlesid alla 18aastaste seas ja mehed-naised kuni 40aastaste konkurentsis. Medaleid jagati ka üle 40aastastele härradele.

Populaarseimaks osutus alla 40aastaste meeste mõõduvõtt, kus suve peale käis platsilt läbi 22 paari. Meistritiitli võitmise retseptiks osutus stabiilsus: ehkki Janno Nõmm ja Meelis Ventsel ei triumfeerinud ühelgi etapil, käisid nad ainsana kohal neljal korral ja pälvisid seega 54,5 punktiga esikoha. Hõbedased Margus Mandel ja Harri Palmar (53) väisasid suvepealinna randa kaks ja pronksised Rauno Esop ja Kristofer Rünt (52) kolm korda.


Alla 40aastaste naiste arvestuses väisas suvekuudel suvepealinna plaaži viis paari. Viiest etapist kolmel tundsid võidurõõmu Triin Treiblut ja Airi Lääne, kes tulid 120 silmaga maakonna meistriks. Kahel etapil võidutsesid Klarika Kunst ja Ulla Männiste, kelle noosiks jäi 90 punkti ja hõbemedalid.

Noorte hulgas krooniti maakonna meistriteks Melissa Mai Tammela ja Amira Vaimann ning Rayan Härma ja Gregor Lääne. Üle 40aastaste meeste hulgas said kulla kaela Allar Bergstein ja Mihkel Keinast.

Märksõnad

Tagasi üles