GALERII Sadama kossutiimist sõideti avamängus julmalt üle. Kärp: Katastroof, mul oli juba poolajal häbi

Copy

Kossusõprade kolme ja poole kuine ootus sai viimaks läbi: taas oli põhjust pasunad välja otsida, hääl puhtaks köhida ja Pärnu spordihalli Sadama korvpallimeeskonnale kaasa elama tulla. Paraku kujunes hooaja avamatšist 680 suvepealinna fännile õudukaõhtu, sest Sadama sauna ei kütnud kuumaks mingi imesats, vaid TalTech.

Valge sõnutsi nõuab uus peatreener Stepanovsky mängijatelt platsil agressiivsust ja võimet üle välja pressida. “Et oleksime tugevad, füüsilised, jookseksime … Aga täna ei tulnud neist midagi. Ei saanud kaitses stoppe, ei saanud kiirrünnakuid joosta,” nentis tagamängija, kes tabas kümnest viskest kaks. “Tegime korraliku ettevalmistuse, aga olime ikkagi liiga kehvad. Võib-olla ongi hea, et saime kohe sellise [kindla kaotuse] ära: saame kohe teada, mida valesti tegime ja kõvasti videot vaadata. Küll me õpime, aga tänane oli õnnetu ja piinlik.”

Kõike seda jubedust taamalt, meeskonnast kaugemalt vaadanud Kärp ei osanud pakkuda, miks TalTechi vastu nii kiirelt mäng käest libises.

Tagasi üles