„Kuldmikrofoni“ võitis Renata Talts

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linna ja maakonna laste teisel  laulupäeval võitis kuldmikrofoni Renata Talts.
Pärnu linna ja maakonna laste teisel laulupäeval võitis kuldmikrofoni Renata Talts. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Eile Sindi seltsimajas toimunud Pärnu linna ja maakonna laste teisel laulupäeval „Kuldmikrofon“ tunnistati parimaks Renata Talts Massiaru laulustuudiost Anne Velli lauluga „Laulgem, sõbrad“.

Laste laulupäevast, mida korraldas huvikool ModeRato, võttis osa üle kolmekümne 2-7aastase laululapse Pärnust, Paikuselt, Kilingi-Nõmmelt, Massiarust, Lindilt ja Sindist.

Laulupäev algas õpitubadega, kus õpiti selgeks Margit Kitse „Laulunööbid“. „See esitati kuulajatele koos lauluõpetajatega, kes olid õpitoas väikesel kandlel laulu saatmise selgeks saanud,“ ütles Sindi linnavalitsuse teabespetsialist Viktor Kaarneem.  

Laste lauluvõistlust juhatasid juba eelmisest aastast tuttavad klounid Piip ja Tuut ning laste lauluoskust hindasid muusikaõpetajad Ene Oltre ja Fred Rõigas.

Laululaste seast pidi žürii välja selgitama ühe eriti silma jääva laululapse, kelleks sel aastal osutus Renata Talts (juhendaja Lelde Jalakas).

Laulupäeva vaheaega sisustasid tantsuklubi Mustang võistlustantsijad. Kõik lapsed, kes suurel laval üles astusid, said samuti autasustatud hõbe- või kuldmedaliga ning kaasa anti ka meeldejääv kingitus. Tänati laululaste juhendajaid ja laulupäeva korraldajaidki.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles