Tänavaküsitlus Korraldajad lubasid sigavinget ja unustamatut Pärnu jõe nädalat. Mida arvavad linlased?

Pärnu Postimees uuris, mida arvavad linlased esmakordselt toimunud Pärnu jõe nädalast.
Pärnu Postimees uuris, mida arvavad linlased esmakordselt toimunud Pärnu jõe nädalast. Foto: PP kollaaž

Pärnus toimus 7.–13. septembrini ürituse korraldajaid tsiteerides "värviline festival", "sigavinge üritus", "pidu, mida sa ei unusta" ehk Pärnu jõe nädal. Paljutõotavad sõnumid lubasid seiklejatele, muusikalembidele ja peredele vägevaid kontserte, huvialamessi, veesõidukiparaadi ja "mega lõpukat" kohalikus ööklubis. Pärnu linn panustas üritusse 20 000 eurot, sest kogu pere teemanädal pidi väärtustama Pärnu jõge ja kohalikke ettevõtteid ning pikendama suvehooaega. Uurisime, mida Pärnu jõe kaldal patseerivad inimesed üritusest arvavad.

Kas olete Pärnu jõe nädalast kuulnud ja kust te info leidsite?

Ilmi: Ma väga ei osale sellistel üritustel. Olen kuulnud, aga ise ei osalenud. Keegi tuttav vist rääkis, et selline asi tuleb.

Ralf: See, mis ma siin olen näinud, oli laevaparaad, oli tulevärki. Et oli tunda ja näha. Reklaamiuputus oli nii suur, et seda tuli telest ja rahva hulgast.

Rein: Kuulsin, kui oli pool tehtud või juba päris lõpp, kui see juba möödas oli. Reklaami ei ole kuulnud. Ei tea küll, et telekast oleks tulnud midagi. Läks kõrvust mööda.

Urmas: Kuulsin sellest, aga ei olnud aega osaleda. Nii palju muid tegevusi oli. Ma teadsin, et see hõlmas palju toiduasutusi, teadsin, et Vana-Pärnus oli mingi üritus. Ja mereparaad oli ka. Mulle tuli infokiri või oli ühismeedias.

Merili: Korra kuulsin, ema rääkis. Ma suht sel ajal jõudsin Pärnusse, 7. septembril.

Rita: Ei ole üldse kuulnud sellest midagi. Elan muidu täitsa Pärnus. 

Tagasi üles