Kasutage võimalust, suplusvesi on veel soe!

Copy
Kõige soojem vesi oli Pärnu rannas, 21 kraadi, aga jaheda ilmaga on seal vette minek ebamugav, sest tuleb pikalt kõndida enne kui ujuda saab.
Kõige soojem vesi oli Pärnu rannas, 21 kraadi, aga jaheda ilmaga on seal vette minek ebamugav, sest tuleb pikalt kõndida enne kui ujuda saab. Foto: Urmas Luik

Populaarsed supluskohad pole enam nii rahvarohked kui südasuvel, aga ka mitte inimtühjad, sest leidub neid, kel soov ennast ka sügise hakul vette kasta. Pärnu Postimees võttis termomeetri ühes ja käis uurimas, kui soe õigupoolest suplusvesi veel on ja kas ujujaid leidub.

Pärnu keskrannas tundus juba merre astudes vesi suhteliselt soe. Sellegipoolest ei paistnud neljapäeva pärastlõunal rannas ühtegi ujujat. Inimesi plaažil liikus, aga mitte ükski neist vees. Võib-olla heidutas jahedamaks muutunud ilm.

Umbkaudu 70 sentimeetri sügavusel näitas kraadiklaas, mis mõeldud beebide vannivee mõõtmiseks, pea 20 soojapügalat. Nii sügavale jõudmiseks tuli hea jupp maad vantsida. Kohapeal mõõdetud temperatuur vastas seega enam-vähem ilmateenistuse omale: selle andmetel oli Pärnus veesooja 19,8 kraadi.

Tagasi üles