TEEKONNAINTERVJUU 16 kilomeetrit melomaani ja hobisportlase Margus Randmäe lemmiklinnas Pärnus

Copy
Margus Randmäe oma kodu lähedal Jaansoni rajal. Rattaga või joostes liikumine on talle omasem kui paigalses või autosõit. 
Margus Randmäe oma kodu lähedal Jaansoni rajal. Rattaga või joostes liikumine on talle omasem kui paigalses või autosõit. Foto: Urmas Luik

“Vaat just selline pilt, see on mulle tuttav,” on Destination Pärnu tegevjuht Margus Randmäe õhinas, kui oleme lõpetanud 16kilomeetrise rattatiiru ümber Pärnu ja vaatame koos mu telefoni spordiäpi kaardile joonistunud jälge. Poolteist aastat Pärnu kui sihtkoha turundamist juhtinud Randmäe naljalt paigal ei püsi ning tugitool ja diivanipadjad jäävad temast puutumata. Nii pole mul südant teda usutlusele kuluvateks tundideks kohvilaua taha sundida, vaid võtame ette tema igapäevase lemmikraja. Intervjueeritav ise ristib toimunu juba ette teekonnaintervjuuks.

Kuigi rada läbides pole meil kõrvaklappe, kust kostaks muusika, kummitab pärast jutuajamist peas päris mitu tuntud hittlugu – need, mis bändimehe elu tunda saanud Randmäele ühel või teisel moel olulised olnud. Nii ilmestab kirja saanud intervjuud video ja piltide kõrval hulk muusikapalu. Lugege, kuulake, liikuge kaasa! 

Valisite stardipaigaks Pärnu kolledži, ma saan aru, et see on teile tähtis paik. Siin te justkui sündisite pärnakana.

Mõnes mõttes küll. Kõik sai alguse, kui ma peale keskkooli lõppu, aastal 2000 tulin siia majja õppima. Nüüd on elu siia ringiga tagasi toonud jälle. Vahepeal olen igal pool mujal olnud, mujal töötanud ja ka õppinud ja elanud, aga nüüd tagasi Pärnus ja kuidagi jälle siia majja sattunud. Seekord siis tööle. Meil (turismiettevõtete ühendusel Destination Pärnu, S. E.) on kontor siin majas.

Tagasi üles