Sadama korvpallimeeskond alistas läbi raskuste liidrita Viimsi. Peatreener: Vajame veel aega

Copy
Pärnu Sadama korvpallimeeskond pani oma paremuse maksma viimasel minutil.
Pärnu Sadama korvpallimeeskond pani oma paremuse maksma viimasel minutil. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Sadama korvpallimeeskonna mängupilt pole nädal enne eurosarja starti endiselt kiita. Seekord sõitis suvepealinlastele külla vähemalt poole väiksema eelarve ja ilma liidri Stefan Vaaksita Viimsi, kellega pusiti terve mäng kui võrdne võrdsega.

487 saali kogunenud poolehoidjat nägid tasavägist matši, kus liider vahetus koguni 21 korral. Pärnu kaotas avaveerandi 23:25, ent läks pikemale pausile 43:40 eduseisus. Sadam juhtis kolmega ka enne otsustavat veerandit (60:57). Siiski ei jätnud Viimsi noored kutid jonni ja 100 sekundit enne normaalajal lõppu säras tablool 75:75.

Viimasel minutil tõusis Sadama sangariks ameeriklasest mängujuht Christian Bradford, kelle kuue silma toel teeniti siiski raske, 83:80 võit. Aga olgem ausad: sellise mängupildiga pole 9. oktoobril, mil Rumeenias Piteștis alustatakse Argese vastu FIBA Europe Cupi põhiturniiri, midagi teha. 

"Me alles ehitame oma meeskonda ja areneme. Vajame veel aega," tõdes Pärnu peatreener Vitaly Stepanovsky mängujärgses intervjuus Delfile.

Bradford kõmmutas tiimi parimana 28 silma. Kahekohalise punktisummani jõudsid võitjate poolelt veel Okko Järvi (11) ja Robert Valge (10). Viimsit tassis 28 punktiga Omar Pajic, keda toetasid Aleksander Oliver Hint (18) ja Kristjan Kokk (16). Kaspar Kuusmaa oli lähedal kolmikduublile, kui kogus 13 punkti, kaheksa söötu ja kaheksa lauapalli. 

Pärnu teenis karikavõistluste eelturniiril kolme kaotuse kõrvale teise võidu. Enne Rumeeniasse sõitu madistatakse veel reedel võõrsil Raplaga.

Tagasi üles