Galerii Pärnu volletiim alustas Eesti-Läti ühisiigat valusa kaotusega

Copy

Pärnu võrkpalliklubi meeskond jäi Eesti-Läti ühisliiga uue hooaja avamängus alla lõunanaabrite Jekabpilsi Lušile: kodusaalis tunnistati vastase 3:1 paremust.

Esimeses geimis haaras lõunanaabrite sats initsiatiivi ja hoidis paaripunktilist edu, kasvatades vahet otsustavatel hetkedel veelgi ning võitis selle 25:20.

Teiseski geimid olid pärnakad vastaste pallingu vastuvõtmisel raskustes ja ehkki seisuni 14:14 jõuti võrdses tempos, siis mängumeeste punktide lahendamisel olid kindlamad lätlased, kes saavutasid pärnakate kapteni Andrus Raadiku autilöögi järel võidu numbritega 25:23.

Võrdselt alanud kolmandas geimis haarasid edu pärnakad, kasvatades selle suisa 11 punktile ning teenisid kindla 25:16 võidu.

Neljandas geimis tegid lätlased hakatuseks taas paari-kolmepunktilise vahe sisse ja näis, et nad purjetavad turvaliselt geimivõidu poole, aga Kristo Joosep Petersoni serviseeria järel olid tablool numbrid 17:18 ja pärnakatel lootus taas ärganud. Punkt-punktilt jõuti seisuni 20:21, siis tegutsesid osavamalt lätlased, jõudes võiduka lõpuni sisul 25:22.

Tagasi üles