Rotary klubi annab andekatele noortele stipendiume

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rotary klubi logo.
Rotary klubi logo. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu Rotary klubi väljastab andekatele Pärnumaa noortele viis stipendiumi kogusummas 3840 eurot.

Kandideerimiseks oodatakse taotlusi viies kategoorias: loominguline tegevus, andekas sportlane, õpingud välismaal, andekas gümnasist, noor õpetaja.

Taotlusi võivad esitada Pärnumaa alg- ja põhikoolid, gümnaasiumid, kutse- ja kõrgkoolid, huvialakoolid ning spordiklubid. Loomingulise tegevuse, spordi ja välismaal õppimise stipendiumile võib oma kandidatuuri esitada ka noor ise.

Täpsed kandideerimistingimused on kirjas Pärnu Rotary noortefondi kodulehel www.noortefond.parnurotary.ee. Taotlused tuleb toimetada 22. aprilliks Ammende villa registratuuri või saata postiga aadressil Mere puiestee 7, Pärnu. Elektrooniliselt saab taotlusi esitada aadressil foundation@parnurotary.ee

Pärnu Rotary klubi on kaheksa aasta jooksul toetanud Pärnumaa andekaid noori enam kui poole miljoni krooniga. Stipendiaatide hulgast on võrsunud mitu  oma valdkonnas tunnustatud tegijat: muusikud Tuuli Velling (Taul) ja Rauno Pella, tantsija Külli Roosna, sportlased Rait Käbin, Eleriin Haas, Kaisa Pajusalu ja Rannar Raap, õpetajad Kristel Kallau ja Fred Rõigas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles