Pärnu võitleb eurosarjas tunduvalt rikkamatega. Peatreener: Nende omanik sõidab igale poole helikopteriga

Copy
Pärnu võrkpalliklubi peatreener Rainer Vassiljev rõõmustas, et eurosarja avamatšis oli mängu küll. "Rongi alla me ei jäänud," ütles ta.
Pärnu võrkpalliklubi peatreener Rainer Vassiljev rõõmustas, et eurosarja avamatšis oli mängu küll. "Rongi alla me ei jäänud," ütles ta. Foto: Urmas Luik

Pärnu võrkpalliklubi alustas kodusaalis eurosarja, ent ei suutnud tugeva oponendi vastu imet korda saata – CEV Challenge Cupi 1/32-finaali avamängus alistuti kuivalt Ukraina mullusele hõbedasatsile Horodoki Epicentr-Podolyanyle.

Tasemevahe

“Mängu oli ju küll – rongi alla me ei jäänud,” rõõmustas Vassiljev, kelle sõnutsi oli teada, et vastastel on väga kvaliteetsed temporündajad, eelkõige punktikunniks tõusnud Koval. “See ei teinud meie elu rünnakul lihtsamaks: nemad tegid [kaitses] korrektseid liigutusi ja meie jäime selle vastu tihti hätta. Eks oli teada, et neil kvaliteeti jagub.”

Peatreeneril oli kahju avageimi lõpust – kui see oleks koju tulnud, andnuks see meeskonnale (ja kindlasti ka fännidele) juurde positiivset emotsiooni.

“Alguses meie servisurve toimis: pallisime riskeerivamalt ja see kandis vilja. Teises geimis muutsime ka natuke taktikat ja seegi toimis. Erinevaid käigukesi sai lahendatud täiesti okeilt. Aga eks lõppkokkuvõttes on asi selge – võistkondadel oli tasemevahe.”

Tagasi üles