Sadama kossutiim alustas eurosarja valusa kaotusega

Copy
Robert Valge (palliga) viskas üleplatsimehena 20 punkti.
Robert Valge (palliga) viskas üleplatsimehena 20 punkti. Foto: fiba

Ehkki Pärnu Sadama korvpallimeeskond näitas Eesti karikavõistluste eelturniiril mannetut mängu, saadi FIBA Europe Cupi avalahinguks konspektid paika – Rumeenias Piteștis kaotati sealsele Argesele 65:67.

Tõsi, paar mõõna tuli pärnakatel ikka sisse: näiteks alustati mängu 0:11 kaotusseisust ja ka teisel veerandil lasti vastastel teha kümnepunktiline spurt. Sellegipoolest kaotati poolaeg vaid 34:40. 

Sadam pääses esimest korda juhtima kuus minutit enne normaalaja lõppu. Eduseisus oldi ka poolteist minutit enne matši lõppu (65:62), ent seejärel tabas vastaste liider Austin Prince viis silma järjest. Pärnul oli veel kasutada viimane rünnak, ent Christian Bradfordi raske kolmene ei tabanud. 

Sadamat tassis Robert Valge, kes kogus 20 punkti. Bradford lisas 12, Okko Järvi kümme ning Volodõmõr Shevchenko ja Oliver Suurorg üheksa silma.

Ka selle alagrupi teine matš oli tasavägine, kui rumeenlaste Oradea alistas kodusaalis poolakate Spojnia Stargardi 77:75. Pärnakate järgmine eurosarjamatš tuleb kolmapäeval, kui kodusaalis võõrustatakse Oradead.

Tagasi üles