Taskuhääling Mis imeasi on hõbeKobar ja millega see tegeleb?

Copy
Tartu ülikooli Pärnu kolledži hõbemajanduse valdkonna kogukonna juht Kristi Kuusmik-Orav tutvustab taskuhäälingu saates vast loodud hõbeKobara tulevikuplaane.
Tartu ülikooli Pärnu kolledži hõbemajanduse valdkonna kogukonna juht Kristi Kuusmik-Orav tutvustab taskuhäälingu saates vast loodud hõbeKobara tulevikuplaane. Foto: Mailiis Ollino

Teame hästi, et Pärnumaa rahvastik vananeb. Nii nagu Eestis tervikuna ja kõikjal arenenud riikides kogu maailmas. Hea tervise juures tegusaid ja ettevõtlikke eakaid on meie seas aina rohkem. Kuid kas me ikka kaasame neid alati oma igapäeva tegemistesse? Kas neil on võimalus jätkata töötamist, õppimist või vabatahtlikku tööd?

Et tegelda kõigi nende ja paljude muude teemadega, on Pärnu arenduskeskus ja Tartu ülikool ellu kutsunud ühiskonna eri huvirühmi ühendava maakonnaülese kokkusaamiskoha ja mõttekoja hõbeKOBAR.

Kobara praegusi tegemisi ja tulevikuplaane tutvustab vastses taskuhäälingu saates TÜ Pärnu kolledži hõbemajanduse valdkonna kogukonna juht Kristi Kuusmik-Orav. Saatekülalist usutleb Pärnu Postimehe arvamustoimetaja Raido Keskküla.

Tagasi üles