Meistriliiga kossunaiskond tundis taas võidurõõmu

Copy
Pärnu naiskond alistas kodusaalis kindlalt Keila.
Pärnu naiskond alistas kodusaalis kindlalt Keila. Foto: Pärnu Spordikooli Korvpallitüdrukud

Pärnu spordikooli korvpallinaiskond on teinud meistriliigale ilusa alguse – Katrin Kalliti hoolealused teenisid hooaja kolmandas matšis teise võidu. 

Sedapuhku tuldi tänavu esimest korda platsile kodusaalis, kui 55 pealtvaataja ees võõrustati Keila Coolbetti. 

Peep Pahvi juhendatavate keilakate vastu haarati initsiatiiv juba avapoolajal, kui noored pärnulannad läksid pikemale pausile 32:18 eduseisus. Teisel poolajal enam võitjas kahtlust ei tekkinud ja viimaks köeti külalistele 35punkitiline (75:40) saun. 

Spordikooli naiskond näitas võimu kõikides statistilistes näitajates: viskeid sopsati 43protsendiliselt (Keila 25%) ja lauavõitlust domineeriti 47:33. 

Üleplatsinaine oli Elena Sutt, kes kogus oma hooaja debüüdil 20 minutiga 17 punkti. Katriin Juurik ja Anelle Jakobson lisasid võitjatele 15 silma. Keila parim oli kümne punktiga Liis Sild.

Pärnu alistas kõrgliiga avavoorus Tartu ülikooli 78:62, ent pidi teises matšis tunnistama kullanõudleja ehk Audentes/Tallinna Ülikooli 98:42 paremust. Hooaja kolmandat triumfi jahitakse teisipäeval Tallinnas, kui vastamisi minnakse TalTechiga, kes pole kolme vooruga võiduarvet avanud. 

Tagasi üles