Otseülekanne Linnavolinikud arutavad tuuleenergia, piletihindade, linnalehmade ja lipupäevade üle

Copy
Pärnu linnavolikogus on muude teemade seas kõne all Lemmetsa küla tuulepargi detailplaneering ja Paikuse osavalla tuuleenergeetika eriplaneering.
Pärnu linnavolikogus on muude teemade seas kõne all Lemmetsa küla tuulepargi detailplaneering ja Paikuse osavalla tuuleenergeetika eriplaneering. Foto: Sander Ilvest

Pärnu linnavolikogu tänasel istungil tuleb jutuks Manija ja mandri vahelise laevaliini piletihindade kehtestamine, Paikuse osavalla tuuleenergeetika eriplaneering ja Lemmetsa küla tuulepargiga seonduv.

Pärnu linnavolikogu tänasel istungil on jutuks Manija ja mandri vahelise laevaliini piletihindade kehtestamine, Paikuse osavalla tuuleenergeetika eriplaneering ja Lemmetsa küla tuulepargiga seonduv.

Linnavolinikud otsustavad ka Paikusel Staadioni tänaval detailplaneeringu algatamise üle, arendaja plaanib sinna ehitada kaheksa neljakorruselist elamut.

Otsustamisele tuleb ka Ranna raamatukogu ümbernimetamine Mai raamatukoguks.

Päevakorras on veel lipupäevade tähistamise, linnalehmade, kiviaja teemapargi ja Pärnu kesklinna koolide lähedale jäävates parkides lehepuhurite kasutamise, aga ka Pärnu spordikeskuse juhtimisega tekkinud küsimused.

Tagasi üles