Laste lauluvõistlus “Kuldmikrofon”

, muusikaõpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tahan jagada mõningaid muljeid äsja toimunud teisest Pärnu linna ja maakonna laste laulupäevast “Kuldmikrofon”. Kogenud lauluõpetajana pean tõdema, et korraldajad on ürituse suurepäraselt ja professionaalselt läbi mõelnud, see ei jää meelde kui pingeline lauluvõistlus, vaid hoopis kui tore laulupäev.

See üritus on tõeliselt lapsesõbralik, mistõttu sealt puudus seekordki igasugune närvipinge. Seepärast laulsid lapsed suure rõõmuga ja igaühe andekus pääses vabalt esile. Lavaleminekut ootasid kõik pikisilmi. Iga laps sai suure tähelepanu osaliseks ja ükski neist ei lahkunud õnnetuna.

Laulupäev oli väga sisukalt üles ehitatud, kuna tulemuste ootamist ja närveerimist seal polnud. Selle asemel vaadati vahvaid kloune ja kauneid võistlustantsijaid. Muljet avaldasid lapselikult kaunistatud ruumid, kus laulupäev toimus.

Seepeale jääb tõdeda, et sellise ürituse korraldamine nõuab suurt pühendumist oma erialale ja armastust eelkõige laste vastu, et siis neile laulmisvõimalusi luua. Olgu siinkohal mainitud need kaks vaprat ja energilist muusikaõpetajat ja ürituse korraldajat – Margrit Kits ja Reine Niin. Palju tänu teile kõikide osalenud laste ja juhendajate nimel!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles