Raamatupidajad võistlesid kutseoskustes

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus.
Pärnumaa kutsehariduskeskus. Foto: Urmas Luik

Haapsalus toimunud raamatupidajate kutsemeistrivõistlusel, kus hinnati arvepidamist õppivate kutseõppurite oskusi, pälvis Diana Siil Pärnumaa kutsehariduskeskusest kolmanda koha.
 

Raamatupidamise võistlustöö koosnes testist ja kompleksülesandest. Praktilises ülesandes oli matkitud tüüpilisi tehinguid põhilistest arvestusvaldkondadest, mis tuli raamatupidamise keeles üles kirjutada ja vastavatesse registritesse kanda.

Selle sooritusega sai perfektselt hakkama vaid võitjaks tulnud Triin Siim Tartu kutsehariduskeskusest, kel jäi 412 punktist ehk maksimumist puudu vaid 2 punkti. Teise koha saavutas Kertu Nool Tallinna majanduskoolist.

Kutsemeistrivõistlusi korraldasid SA Innove, Haapsalu kutsehariduskeskus ning Eesti Juhi Abi ühing. Võistlust rahastasid Euroopa sotsiaalfond ning haridus- ja teadusministeerium.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles