Saada vihje

Pildid ja hinnad Harjumuspäraste vastlakuklite kõrvalt leiab üha enam üllatavaid maitsekooslusi (2)

Copy
Pankaakide kohviku üks eestvedajatest Keit Randoja ütles, et nad kasutavad vastlakuklites toorjuustukreemi ja muid huvitavaid komponente.
Pankaakide kohviku üks eestvedajatest Keit Randoja ütles, et nad kasutavad vastlakuklites toorjuustukreemi ja muid huvitavaid komponente. Foto: Egon Ligi

Kuigi vastlapäevani jääb veel üle kuu, on kohviku- ja poelettidel juba mõnda aega pilku püüdnud eri maitse ja kujuga vastlamaiused. 

Pärnu Pühavaimu tänava Barbara restorani valikust leiab aga gluteeni- ja laktoosivabad kirsimoosiga vastlakuklid. 

Barbara peakokk, varem Tallinnas restoranis Kivi Paber Käärid töötanud Kristi Rotar pani kukliretsepti kokku viis aastat tagasi ja on seda nüüd täiustanud.  

Tagasi üles