Tralli lasteaias tehti südamekett

, õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Südamenädal lasteaias Trall.
Südamenädal lasteaias Trall. Foto: Erakogu

Eelmisel nädalal tähistati üle Eesti südamenädalat ja traditsiooniliselt peeti seda ka Pärnu lasteaias Trall.

Esmaspäevast reedeni hoidsid laste meeli elevil mitmesugused ühised ettevõtmised: südamete kaunistamine ja näituse „Südamesõbrad“ väljapanek, salatite valmistamine, sportlikud mängud ja spordipäev vanematele rühmadele, hommikused võimlemised rühmades, jürikuu jooks koos lapsevanematega ja südameketi moodustamine.

Neljapäevane südameketi moodustamine läks südamesse kindlasti kõikidele lasteaiapere liikmetele. Üheskoos võeti kätest kinni, moodustati suur ring ja anti edasi koos heade soovidega väikest ja pehmet südamepoissi.

Terve nädala jooksul said kõik lasteaiatöötajad kontrollida oma tervist tervishoiutöötaja Milvi juures, kes mõõtis vererõhku, mõõtis ja kaalus ning arvutas välja kehamassiindeksid.
Eraldi tahaks tänada kõiki toredaid lapsevanemaid, kes traditsioonilisele jürikuu jooksule tulid ja jooksust ning teistest meeleolukatest liikumismängudest koos lastega osa võtsid.

Südameid soojendav, aktiivne ja huvitavaid tegevusi pakkuv südamenädal lõppes maja töötajatele väljasõiduga Tallinna, kus sai nautida nii mõnusat etendust kui ka vanalinna kaunitel tänavatel jalutades kevadiselt sooja päikest.

Südamenädala korraldasid tervisemeeskonna liikmed: tervishoiutöötaja Milvi Kraav, võimlemisõpetaja Annika Jääger, majandusjuhataja Aime Bräutigam ja õpetaja Virve Lõhmus.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles