Hansakooli abiturientidele helises viimane koolikell

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tutipäev Pärnu Hansagümnaasiumis.
Tutipäev Pärnu Hansagümnaasiumis. Foto: Viktoria Reiman

Täna täpselt keskpäeval helises viimast korda koolikell Pärnu Hansagümnaasiumi neljale 12. klassile.
 

Kella helistamise au kuulus Karl Verlinile ja Karl Pajule, keda pärnakad tunnevad kui Pärnu Päikeseraadio teisipäevase noortesaate juhte ja Endla kooliteatri kolmes noorteetenduses mänginud noormehi.

Hansagümnaasiumi huvijuhi Lea Lipsu jutu järgi esinesid aktusel lastelauludega kõik neli klassi, valminud olid esitlused/filmid tagasivaatega lapsepõlve ja kolme kooliaastasse. Tänati esimesi õpetajaid Hansakoolist ja oldi väga ulakad.

Hommikupooliku veetsid abituriendid Mai, Tammsaare, Kastani, Tralli ja Paikuse lasteaias. Mängiti ja lauldi koos lasteaia viimase, sügisel kooliminejate rühma mudilastega ja meenutati oma lasteaias olemise aastaid. Abituriendid olid meeldivalt üllatunud, kui nende oma kasvatajatädid neid lasteaias ees ootasid!

Õhtul aga tuleb lühikesed püksid ja seelikud vahetada ülikondade ja pidulike kleitide vastu, sest Ammende villas toimub Hansagümnaasiumi direktori Silja Kikerpilli traditsiooniline  vastuvõtt tänavustele lõpetajatele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles