Pärnu tänavasõidu võitsid Mihkel Räim ja Liisi Rist

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu tänavasõit. Foto pärineb varasemast ajast.
Pärnu tänavasõit. Foto pärineb varasemast ajast. Foto: Ants Liigus

Täna peeti Pärnus 53. korda Pärnu tänavasõit, mis oli ühtlasi Eesti meistrivõistluste teine etapp kriteeriumisõidus, mille võitsid meestest Mihkel Räim ja naisratturitest Liisi Rist.

Võistlejad sõitsid 1,5 kilomeetri pikkusel ringil, kus igal kolmandal ringil jagati vahefiniši punkte esimestele. Lõpufinišis jagati punkte topelt, vahendas Eesti jalgratturite liit.

Meeste eliitklass ja alla 23 aastased ratturid läbisid 1,5 kilomeetri pikkust ringi 27 korda. Sõidu võitis Mihkel Räim Saaremaa jalgrattaklubist Viiking. Talle järgnes Oskari Kargu ja Markku Ainsalu.

Kahe etapi kokkuvõtes jätkab üldliirdina Mihkel Räim, olles parim ka U23 arvestuses, järgnevad Oskari Kargu ja Markku Ainsalu.

Alla 23aastaste vanuseklassi arvestuses oli esikolmik: Mihkel Räim, Krister Raudsepp ja Jõrgen Matt.

Naiste klassis oli tõsine duell Liisi Risti ja Grete Treieri vahel. Etapivõidu saavutas Liisi Rist Grete Treieri ees, kolmandaks tuli Kristel Koort. Liidrina peale kahte etappi jätkab Liisi Rist.

Kriteeriumisõidu Eesti meistrivõistlused jätkuvad kolmanda etapiga 5. mail Viljandis ja neljas etapp toimub 12. mail Elvas.

Eesti meister selgub kolmelt paremalt etapilt saadud punktide põhjal, seega on võimalus medalile veel paljudel ja otsustavaks saavad just viimased etapid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles