Squashi-noored näitasid konkurentidele koha kätte

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige nooremate tüdrukte seas hõivasid poodiumi pärnakad Liisbeth Pahk, Eva-Maria Ereline ja Ele-Helina Sein.
Kõige nooremate tüdrukte seas hõivasid poodiumi pärnakad Liisbeth Pahk, Eva-Maria Ereline ja Ele-Helina Sein. Foto: Maisquash

Laupäeval toimusid esmakordselt Pärnu Mai squashiklubis Eesti juunioride meistrivõistlused squashis ja võistlustel näitasid suurepärast mängu suvepealinna noored, kes võitsid peaaegu kõik vanusegrupid.

Aliis Allas Mai squashiklubist märkis, et meistrivõistlustel osales 23 mängijat, kes võistlesid viies vanusegrupis. Neist koguni neljas jäeti võidud Pärnusse.

Poiste U17 vanusegrupis võidutes Pärnumalt Kilingi-Nõmmest pärit Aldo-Kristjan Rattur. Neidude U19 grupis oli parim Hanna-Stina Sonts, neidude U15 grupis võidutses Ketlin Loob ja U13 vanusegrupis Liisbeth Pahk. Kõik neiud on pärit Pärnumaalt.

Vaid poiste U13 vanusegrupis läks võit Harjumaale Margus Lombile. Kilingi-Nõmmest pärit Andreas Vahter oli selles vanusegrupis teine.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles