Püha Loomaaia rattarallil võistles rekordarv rattureid

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Püha Loomaaia rattaralli.
Püha Loomaaia rattaralli. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Saarlane Mihkel Räim võitis pühapäeval Pärnu külje all Audru vallas sõidetud Filteri maanteekarikasarja avaetapi, 79,4 kilomeetri pikkuse Püha Loomaaia rattaralli. 12. korda toimunud rattarallile pani end kirja 511 ratturit, mis on senine osalejate rekord.

Sõit oli üsna närviline ja kuna polnud erilist tuult, püsis grupp koos. Sõidu ajal tuli paar tilka vihma ja asfalt oli niiske, kuid suuremaid kukkumisi ei olnud, vahendas rattaspordi uudiste portaal www.rattaprofid.ee.

Korduvalt üritati grupist põgeneda, kuid tempo oli kõrge ja kõik katsed neutraliseeriti kiirelt. Sõit lõppes grupifinišiga, kus oli teravamas hoos päev varem Pärnu tänavasõidu võitnud Mihkel Räim. Teise koha sai Rein Taaramäe rattaklubi rattur Martin Laas ja kolmas oli Pelotoni klubi rattur Sander Maasing.

Naiste arvestuses võitis samuti teist päeva järjest Liisi Rist.

Rattarallile end kirja pannud 511 osalejast sõitis lõpuni 448. Peale põhidistantsi said ratturid osaleda 53,6 kilomeetri pikkusel distantsil ja 27,7 kilomeetri pikkusel matkadistantsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles