Riie ei riku meest...

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miniseelik.
Miniseelik. Foto: elu24.ee

...küll aga naist. Nii võiks muuta ja täiendada meile kõigile tuntud teatud rahvatarkust. Miks, kerkib küsimus? Kahjuks nõuab seda elu ise.

Toon vaid mõned näited, mis viitavad selle vajadusele. Toimub ettevõtte pidulik üritus. Nagu sel puhul tavaks, püüavad osalejad end pidulikult riietades anda parima.

Aga võta näpust, ikka läheb midagi viltu. Siseneb saali üle kuldse keskea jõudnud daam. Tema ülimalt vormikate kumeruste ümber vireleb-väreleb heleroosa superlühike seelik, mis paljastab tüseda prouakese kõik olevad ja oletatavad võlud....Kommentaarid on vist liigsed.

Või teinegi miinuspoolele kuuluv näide. Gümnaasiumis toimub abituuriumi temaatiline kohtumisõhtu. Noored elluastujad säravad nagu rubiinid kuldsõrmusel. Samas kummardub neiust elluastuja, et sättida jalavarjude pandlaid. Paljastub kõik see, mis lühikese riidetüki all, mille nimeks seelik, kaasaarvatud niidiribad, mille nimeks stringid, mis midagi ei varja. Riietus missugune, käitumismaneerist rääkimata!! Nii, et riie ikka rikub sageli ikka üldmulje küll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles