„Lauluaias 2012“ jõudis finišisse

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Talts, "Lauluaias 2012" grand prix' võitja.
Tuuli Talts, "Lauluaias 2012" grand prix' võitja. Foto: Erakogu

Raekülas tähistati kevadpühi traditsioonilise Pärnu linna ja maakonna mudilaste laulukonkursi „Lauluaias 2012“ lõppkontserdiga.
 

Žürii otsusega pälvisid tänavuse mudilaste laulukonkursi grand prix’ solistide arvestuses kuueaastane Tuuli Talts Pärnu Mai lasteaiast, mudilasansamblite peavõit läks maakonda, Lindi lasteaia-algkooli ansamblile Lustakad Lindid.

„Nagu eelmisel aastal, ei paigutatud esinejaid pingeritta, vaid žürii liikmete ettepanekul anti kõigile esinejatele tiitel, millest nad võivad lihtsalt rõõmu tunda,“ selgitas „Lauluaias 2012“ projektijuht Piret Paat. Selle aasta eripreemiad olid näiteks „Tulevane president ja vilistaja“, „Kõige mehisem hääl“, „Kontserdi pesamuna“ jt.

Noorima esinejana astus lavale kaheaastane Ronja Kappak. Üllatusesinemisega astusid laululaste ette nende juhendajadki, kes rõõmustasid kuulajaid lustaka popurriiga kevadest.

Paadi jutu järgi kujunes juubelikontsert suureks rõõmupeoks, kontserdist oli osa saama tulnud palju pealtvaatajaid linnast ja maakonnast. „Laululapsi olid tervitama tulnud soe Päike ja lustakas Kevadlill,“ lisas ta.

Lõppkontserdil astus lavale 21 solisti ja 3 ansamblit kokku 18 lauljaga. Eelvoorudest võttis osa 80 solisti ja 4 ansamblit kokku 21 mudilasega.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles